Serap tejtartályok
Tejtartályok

Serap First.SE tejtartályok

A legkomplettebb kínálat a piacon

26 különböző tárolókapacitás 900 l-től 30 000 l-ig

Tartály

A dupla falú tartálytest ellipszis alakú, önhordó szerkezetű. A speciális elpárologtató és az AISI 304 rozsdamentes acéllemezből készült burkolat közötti tér nagy sűrűségű CFC mentes szigeteléssel van kitöltve.

A tartály tetején 500 mm átmérőjű búvó nyílás található, megközelítését fixen rögzített rozsdamentes acél létra teszi lehetővé. A tartály 2 db 76 mm átmérőjű betöltő, illetve szellőző nyílással készül. A leürítő szelep 51 mm átmérőjű. Az állítható rozsdamentes acél lábak hőhíd-mentesen vannak felszerelve.

A keverőmotorok alacsony fordulatszámúak (25 ford./min). Vezérlésük automatikus, 2 perces keverési idő mellett teljesítik a tejzsír-homogenizálásra vonatkozó ISO 5708 normatívát.

First.SE
Serap First.SE tejtartály

Vezérlés

A funkcionális folyamatok (hűtés, keverés, mosás) vezérlését és felügyeletét a gyártó cég legújabb fejlesztése, a RAINBOW egység végzi. A mosáshoz szükséges vegyszerek beadagolása 2 db önfelszívó szivattyúval történik.

First.SE
Vezérlőegység

Hűtőaggregátok

A hűtőaggregátok Scroll kompresszorral szerelt alacsony energiafogyasztású hermetikus hűtőegységek. A hűtőaggregátok száma és névleges hűtési teljesítménye úgy kerül meghatározásra, hogy maradéktalanul teljesítsék az EU és a magyar szabványokban rögzített előírásokat és követelményeket.

First.SE hűtőaggragátok
Hűtőaggregátok

Opcionális kiegészítők

  • 9 kW-os vízmelegítő integrálható a RAINBOW automatikával, és nagymértékben megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a tejtartály mosását.
  • First.Level digitális tejszintmérő a betárolt tejmennyiség mérésére (csak 1 100–30 000 l-es tartályokhoz).
  • Figyelmeztető fény- és hangjelző a megemelkedett tejhőmérséklet kijelzésére.
  • Harmadik önfelszívó vegyszerszivattyú a tartály fertőtlenítéséhez.

Magyar nyelvű katalógus letöltése

First.SE
Serap First.SE tejtartály