BouMatic HerdMetrix modul

BouMatic SmartDairy HerdMetrix modul

Állománykezelés felsőfokon!

A SmartDairy® menedzsment rendszer részét képező HerdMetrix a BouMatic világszínvonalú állománykezelő szoftvere, amely egyed, csoport és állomány szintű információkat kezel felhasználóbarát szoftvercsomagban.

HerdMetrix Alap Modul

A HerdMetrix a BouMatic világszínvonalú tehénállomány-kezelő szoftvere, amely egyedi kezelési funkciókkal rendelkezik, mint pl. Műveleti Ütemező az állatok napi kezelésére, a testre szabható Jelentéskészítő, amely lehetővé teszi saját jelentések kifejlesztését és alkotását az ütemtervnek megfelelően. A HerdMetrix Alap ezen kívül tartalmaz szabványos csúcstermelés-elemzőt a tejtermeléshez és a laktációhoz képesti takarmányfelvétel ellenőrzésére tehenenkénti bontásban, beállítható takarmányadag-meghatározást, takarmányvásárlás-kezelőt, takarmányeltérés-riasztót stb.

HerdMetrix
HerdMetrix Alap

HerdMetrix Haladó Modul

A HerdMetrix haladó szoftvermodul a tehénállomány mélyebb elemzését teszi lehetővé és a HerdMetrix alap szoftvermodul meglétét igényli. A HerdMetrix haladó modul tartalmaz Állománytermékenységi ábrázolót, Termékenyítés-elemzést, Állatorvosi Ellenőrzőlistát, Származási és Tehénprofil információkat, 12 hónapos előrejelzést és sok mást. A HerdMetrix haladó szoftver a tehénállomány részletesebb grafikai és statisztikai elemzését nyújtja.

HerdMetrix
HerdMetrix Haladó

HerdMetrix Haladó+ Modul

A HerdMetrix Haladó+ szoftver közvetlen kapcsolatot létesít a kormányzati állatnyilvántartáshoz és nyomonkövetési rendszerhez. A szoftver lehetővé teszi a származási adatok elküldését, a besorolási adatok importálását, a tejüzem nyereségi és veszteségi információinak megjelenítését, az állatállomány „leltári” összesítőihez való hozzáférést, a havi jelentések elkészítését a gazdasági teljesítményről.

HerdMetrix
HerdMetrix Haladó+

HerdMetrix PDA Modul

A HerdMetrix szoftver PDA készülékekre hozzáférést biztosít a menedzsment-jelentésekhez. A HerdMetrix PDA-val egy másik lehetősége van a tejüzemen kívüli SmartDairy menedzsmentre a tehenészet bármelyik pontjáról. A PDA-val ön megőrzi a képességét, hogy gombnyomásra hozzáférhessen az egyes tehenek adataihoz.

HerdMetrix
HerdMetrix PDA

HerdMetrix Országspecifikus Modul

A HerdMetrix országspecifikus szoftvermodul figyelembe veszi az egyes országokban érvényes adat- és információszolgáltatási igényeket és követelményeket, beleértve Magyarországot is.

HerdMetrix
HerdMetrix Országspecifikus Modul