BouMatic Gemini OneView interfész
BouMatic Gemini OneView interfész

Gemini OneView menedzsment rendszer

Valós idejű menedzsment bárhol, bármikor

A GEMINI OneView képezi azt az igen fejlett interfészt, amely lehetővé teszi a kétirányú ember-gép kommunikációt, biztosítja a valós idejű rendszerfelügyeletet, valamint a tejtermelési, hatékonysági, állategészségügyi stb. információk megtekintését, kiértékelését.

Hardver

A GEMINI fejőrobotokba beépített célszámítógép széles érintőképernyője az adatbevitel és információközlés elsődleges, de nem egyetlen eszköze. A kommunikáció asztali számítógépen, tableten vagy okostelefonon is megoldott.

BouMatic OneView hardver
BouMatic érintőképernyője

Szoftver

A rendszer világos és könnyen áttekinthető riportok, diagramok, ábrák formájában jeleníti meg az információkat, egyértelműen kiemelve a megszokottól, illetve az elvárttól való eltéréseket.

BouMatic OneView szoftver
BouMatic OneView szoftver

Irányításátadás, információmegosztás

Mivel meglehetősen felhasználóbarát, a rendszer üzemeltetésével és irányításával kapcsolatos ismeretek könnyen átadhatók egy másik képzett kezelőnek.

Az információk könnyen megoszthatók az érintett szakemberek között (állattenyésztők, állatorvosok, szerviztechnikusok stb.). Mindenki csakis a saját munkáját közvetlenül érintő információkat kapja, és azok ismeretében szabadon megtervezheti a napi teendőit.

BouMatic OneView információmegosztás
OneView információmegosztás

Mindig kapcsolatban

Akár hosszabb, akár rövidebb időre adja át másnak a teljes vagy részleges irányítást, a kommunikációtechnológiának köszönhetően a továbbiakban is figyelemmel kísérheti az eseményeket asztali számítógépen, tableten vagy mobiltelefonon. Bármikor, bárhol.

BouMatic OneView
Mindig elérhető. Bárhonnan, bármikor