DS-TopMenu Dairy Service Kft. Cow head

Mosás és tisztítás

DS_Menu
Termékek, szolgáltatások
Partnerek
Partnerek
BouMatic BouMatic LA BUVETTE Arntjen Schaefer Roto Grind Loewen
Guardian mosóautomatika

A fejőberendezések csővezeték-rendszerének és fejőkészülékeinek tisztításáért, fertőtlenítéséért a BouMatic Guardian™ mosóautomatika "felel". Az üzemeltetőnek nincs más dolga, mint a fejési műszak befejeztével felhelyezni a fejőkészülékeket a kabinetszekrényeken található mosótálcára és elindítani a mosási üzemmódot. Ettől kezdve a mikroprocesszoros számítógép veszi át az irányítást: az előre beprogramozott mosási ciklusoknak megfelelően beállítja a mosóoldatok vegyszerkoncentrációját, felügyeli a mosóoldat hőmérsékletét és olyan tudbulens áramlást idéz elő a csővezetékekben, amelynek hatására a csövek falán megtapadt szilárd szennyeződések leválnak és könnyen eltávolíthatók.

A BouMatic olyan tisztító- és fertőtlenítő szerek kombinációját ajánlja, amely garantálja az egész mosási folyamat tökéletes elvégzését.

Habosító berendezés

Leginkább körforgó rendszerű fejőberendezések külső felületeinek tisztítására habosító berendezés használatát ajánljuk. A habosított oldatot stabil szórófejek permetezik rá a körforgó paltformra annak egy körbefordulása alatt. 20-30 percnyi behatási idő elteltével megtörténik a hab öblítéses eltávolítása.

A parallel fejőállásoknál jól bevált módszer a nagynyomású mosó használata. Előnye, hogy a kiváló szennyeltávolító hatás lényegesen kevesebb vízfogyasztással jár. Természetesen a parallel fejőállásoknál is használható habosító berendezés, de ebben az esetben a habot manuálisan kell szétteríteni a tisztítandó felületekre.

© Dairy Service Kft., 2012–2013.