DS-TopMenu Dairy Service Kft. Cow head

Cégünkről

DS_Menu
Termékek, szolgáltatások
Partnerek
Partnerek
BouMatic BouMatic LA BUVETTE Arntjen Schaefer Roto Grind Loewen
The team

Az 1993-ban alapított Dairy Service Kft. leányvállalatával, a Dairy Ép Kft-vel együtt 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló cégcsoport. Több mint egy hektáros veresegyházi telephelyünkről látjuk el partnereinket határon innen és túl.

A magyar tulajdonosi kör elsősorban az amerikai BouMatic cég képviseletére hívta életre a vállalkozást. Ma már több, a tejelő szarvasmarhatartást kiszolgáló cég magas színvonalú termékét hozza be hazánkba, és nem egy esetben – megelőzve a hazai igényeket – úttörő szerepet vállal a legújabb műszaki megoldások és technológiai fejlesztések sikeres meghonosításában.

Dairy Service team

Munkatársaink otthonosan mozognak a szarvasmarha-tartás minden területén, tudásuk és tapasztalatuk révén bármilyen probléma megoldásában képesek gyors és hatékony segítséget nyújtani.

– * * * –

A magyar tulajdonosi kör a Dairy Ép Kft-t a Dairy Service Kft. leányvállalataként hívta életre 2007-ben. A cégcsoporton belül a Dairy Ép Kft. látja el a tejelő szarvasmarha-tartási telepek építészeti és kivitelezési munkálatait akár teleprekonstrukcióról, akár új telep létesítéséről van szó.

Cégismertető letöltése (PDF, 1,3 MB)

© Dairy Service Kft., 2012–2013.